Surprize marca ”Expresul”

Așa arăta banca Expresul la inaugurare, în anul 2014

banca expresul
În fotografie: ”Expresul” – pentru fiecare!

Începînd cu 19 septembrie curent, ziarul ”Expresul” a devenit mai voluminos. În loc de 8 pagini, cu care i-am obișnuit pe cititori, iată că venim deja cu 12! Și asta, în pofida faptului că oamenii din regiunea Ungheni-Nisporeni-Călărași au plătit pentru un abonament la un ziar de 8 pagini. Am decis ca celelalte 4 pagini de ziar să le oferim, pînă la finele anului curent, gratuit. Chiar și celor care au de gînd să se aboneze la ”Expresul” acum, pentru ultimele luni ale anului.
De acum înainte, vor fi, în fiecare ediție, și programele TV, pe care, știm, le doresc cu toții. Cititorii vor avea parte de știri interesante, de care nu vrem să-i lipsim, chiar dacă partidele noastre politice s-au activizat – vin alegerile, ce mai! Nu avem ce face, trebuie să le oferim și lor spațiu, ca să vă spună ce au realizat și ce au de gînd să facă în continuare. Cu cît oamenii vor fi mai informați, cu atît mai corect vor vota și nu vor regreta ulterior de alegerea făcută.
La 1 noiembrie, de ziua ziarului, vom veni cu o nouă surpiză. Sperăm, la fel de plăcută. Ne pregătim să lansăm un proiect pentru tineri și copii la 15 octombrie.
Pînă atunci, însă, vrem că ne mai lăudăm un pic. După ce am instalat o bancă ”Expresul”, de toată frumusețea, în fața Bibliotecii ”Dimitrie Cantemir” din Ungheni, iată că acum, în parteneriat cu filiala Ungheni a Camerei de Comerț și Industrie, am început amenajarea unui nou scuar, unde am instalat deja alte două bănci marca ”Expresul” și o masă. Acestea se află chiar în preajma sediului în care activăm, astfel că, de acum înainte, vom avea unde discuta, la o ceașcă de cafea espresso, într-o ambianță relaxantă și plăcută.
În 2015, vom ieși deja din Ungheni și vom ajunge, cu bănci marca ”Expresul”, și la Călărași, și la Nisporeni. Sperăm să fim cît mai mulți pînă atunci.
În curînd, va fi dat startul unei noi campanii de abonare!


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *