Horoscop săptămînal. 8 – 14 septembrie

horoscop-8-14septembrieBerbec
Veți avea chef de distracție: veți dori să ieșiți mai mult, veți fi glumeti, veseli, entuziaști, veți fi amabili cu toată lumea și acest comportament nu poate decît să atragă simpatia celor din jur.
Taur
Activitățile intelectuale sînt favorizate. Veți fi mult mai înclinați spre studiu decît de obicei, veți fi curioși să aflați lucruri pe care să le utilizați ulterior în viața profesională.
Gemeni
Veți simți nevoia să confirmați faptul că încă mai sînteți atrăgători. Aceste mici indiscreții reprezintă doar un semn că aveți nevoie de mai multă atenție din partea partenerilor.
Rac
Vă simțiți puțin cam plictisiți, aveți nevoie de provocare și acțiune. Chiar și cei care duc o viațăa mai activă vor simți că au, totuși, nevoie de ceva nou. Încercați noul!
Leu
Veți găsi motive să arătați că sînteți posesivi, veți căuta, uneori inconștient, și pînă și cel mai mărunt lucru, nod în papură.  Este recomandat să vă stăpîniți reproșurile și observațiile.
Fecioara
Nimic nu vă deranjează mai tare decît lipsa organizării. Riscați să spuneți cuvinte sau să faceți gesturi jignitoare pentru cei vizați, care poate nu au nevoie de astfel de atitudini agresive.
Balanța
Vă apucați de proiecte pe termen lung. Ceea ce veți începe acum, va ieși, cu siguranță, bine, chiar dacă acest lucru se va face observant peste mai multe luni sau chiar peste un an.
Scorpion
Săptămîna se caracterizează printr-o activitate socială intensă. Aceasta poate avea legatură și cu serviciul, însă mai puțin. Banii vor veni sub forma unor cadouri sau a unor datorii recuperate.
Săgetător
Intrați într-o perioadă de nostalgie. Concentrați-vă asupra serviciului, ca sa nu profite altii de sansele care vi se cuvin. Veți primi un cadou, cel mai probabil sub forma unei sume de bani.
Capricorn
Vă bucurați de un val de energie care vă determină să luați decizii importante și să vă faceți planuri serioase. Doriți să vă puneți finanțele în ordine, să demarați proiecte noi.
Vărsător
Treceți printr-o perioadă de tristețe. Această stare îi va ingrijora pe cei din jur. Perioada este favorabilă activităților legate de casă: mutări, renovări, chiar achiziționări sau vînzări de locuințe.
Pești
Săptămîna aceasta nu strălucește la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi una mulțumitoare. În principal, muncă, muncă și iar muncă. Nici de bani nu vă veți putea plînge.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *