Concurs de selectare a unui executor pentru elaborarea unui studiu in scopul editarii unei brosuri (destinata cetățenilor)

concursAgenţia pentru Dezvoltarea Regională şi Integrarea Europeană Ungheni – ADRIEU
anunţă concurs pentru selectarea unui executor (persoana juridica\fizica) în vederea realizării unui studiu pentru editarea unei broșuri cu privire la situațiile de urgență (SU) în raionul Ungheni, Republica Moldova, în cadrul Proiectului ”Medicină în situații și ocazii de urgență – răspuns prompt la provocările transfrontaliere”, cod MIS ETC-1575, implementat în cadrul Programului Operațional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013,  Apelul II de proiecte, finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului  European de Vecinătate şi Parteneriat şi  co-finanţat de statele  participante în program.
Studiul va cuprinde:
Ghid practic pentru situații de urgență (destinat cetățenilor):Sarcini ,structura organizationala si elemente de baza in activitatea Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale  Serviciului de Medicina de Urgenta,analiza riscurilor majore privind amenințarea vieții și sănătății populației, mediului înconjurător, patrimoniului public și privat din raionul Ungheni ,protecția medicală a populației, principii și mijloace de protecție, metode medicale de protecție individuală, reguli și măsuri de prevenire și eliminarea  consecințelor SU, rezervele pentru situații de urgență, metode de notificare a populației, evacuarea cetățenilor, semnalele de alarmă, informații utile (28 pagini A4 acesta  structura este  doar un Concept care poate fi imbunatatita la propunerea executorului)
Pentru a obţine caietul de sarcini, telefonaţi la: 078223241 sau adresaţi-vă la adresa: Ungheni, str. Barbu Lăutaru 26, of. 216
Cererile de participare cu ofertele executorului se primesc pînă la data de 29 septembrie 2014, ora 15.00, pe adresa: Ungheni, str. Barbu Lăutaru 26, of. 216 sau pe adresa de e-mail:  adrieu.org@gmail.com, Relaţii la tel. 078223241.
Proiectul este finanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului Operațional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007-2013,  Apelul II de proiecte, Prioritatea 2 “Mediu şi pregătirea pentru situaţii de urgenţă”, Măsura 2.1 „Rezolvarea în comun a unor aspecte de mediu, inclusiv pregătirea pentru situaţii de urgenţă”concurs12concurs2


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *