Cu ghiozdane nou-nouțe

Imagine simbol: www.botosaninecenzurat.ro

elevi-ghiozdane
Imagine simbol: instituții de învățămînt

Conducerea raionului a pregătit, pentru 633 de micuți din clasa I din tot raionul, cîte o adevărată surpiză de 1 septembrie. Atunci, lor le vor fi înmînate ghiozdane nou-nouțe pline cu rechizite școlare. Aceste daruri au ajuns la Nisporeni, grație unei donații din partea Consiliului Județean Timiș, România, cu care Nisporeniul s-a înfrățit acum cîteva luni.
”M-am aflat, la finele lunii ilie, într-o vizită la Timișoara, pentru a discuta posibilitățile de conlucrare cu frații noștri, iar la întoarcere am adus un lot de ghiozdane, oferit cu generozitate de către Titu Bojin, președintele Consiliului Județean Timiș”, a explicat Vasile Bîtca, președintele raionului Nisporeni, remarcînd că valoarea totală a donației e de 6700 euro.
Nina Sterpu, șefa Direcției Învățămînt, Tineret și Sport Nisporeni s-a arătat mai mult decît satisfăcută de daruri, menționînd  că acestea le vor prinde bine copiilor, iar părinții lor vor cheltui mai puțini bani pentru a-și pregăti copiii de școală.
În altă ordine de idei, președintele raionului a spus că va merge, pe 1 septembrie, la Liceul ”Ștefan cel Mare” din Nisporeni, ca să participe la careul solemn dedicat primului sunet. Dînsul susține că a pregătit pentru micuții din clasa I de aici, pe lîngă ghiozdane, și alte surprize frumoase, pe care nu a dorit să le divulge. Apropo, Vasile Bîtca se numărăr printre absolvenții liceului respectiv, pe care l-a absolvit în 1989. Pe atunci, era școală medie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *