CRONOGRAF cadRO TUR vine la UNGHENI !

UngheniÎn premieră, OWH Studio a lansat în această vară caravana cinematografică  CRONOGRAF cadRO TUR, care călătorește cu un program de proiecţii de film în 16 localități din ţară şi din vecinătate.
La Ungheni CRONOGRAF cadRO TUR vine de Hramul orașului. Proiecţiile vor avea loc pe 28 și 29 august, începând cu ora 19:00la Palatul de Cultură, str. N. Bălcescu, 9. Intrarea liberă.
Pe 28 august, va fi proiectat primul documentar despre orașul Ungheni –„Ungheni – un oraș mic cu o inimă mare– o producție OWH Studio (2012) în regia Leontinei Vatamanu.
Va urma “Te iubesc, Ion şi Doina” – cea mai recentă producție OWH Studio (2014), semnată de aceeași autoare, care s-a bucurat de un mare succes la public atât la Chișinău, cât și pe itinerariul caravanei cinematografice. Filmul prezintă viața și creația legendarului tandem Ion și Doina Aldea-Teodorovici.
Pe 29 august, publicul din Ungheni va avea ocazia unică să urmărească trei pelicule participante la ultima ediție a FIFD CRONOGRAF:
– „Ella Urmă. Povestea unei vieţi– un documentar de Dragoș Zămosteanu despre marea soprană, Ella Urmă, originară din Ungheni.
„Rio 2016în regia Biancăi Rotaru, un film despre douătinere gimnaste, de 13 şi 11 ani, ce se ambiționează să participe și să câștige la olimpiada de la RIO din 2016.
–  Doisprezece” – un documentar portughez, ce relatează povestea unui copil din Moldova, ce se mută în Portugalia și învață să facă surf, câștigând simpatia și respectul surferilor locali.
Vă așteptăm, dragi ungheneni, la aceste proiecții de film ca să savurăm împreună un moment de cultură cinematografică și de sărbătoare a sufletului.
CRONOGRAF – ecranul unde realitatea devine artă!
CRONOGRAF este unicul Festival Internațional de Film Documentar din Republica Moldova, eveniment ce îşi propune să animeze viaţa culturală din Republica Moldova şi să aducă mai aproape de publicul autohton documentare din întreaga lume. Festivalul este organizat anual de către OWH Studio, începând cu 2001.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *