Îmbracați în uniforme noi

Imagine: www.politie.gov.md

Imagine: www.politie.gov.md
Imagine: www.politie.gov.md

Joi, 17 iulie, polițiștii din cadrul Inspectoratului Raional de Poliţie și-au început ziua de muncă  într-un mod mai puţin obişnuit: nouă dintre ei au primit uniforme noi.
La eveniment a fost prezent și președintele raionului, Iurie Toma. “Datorită uniformei primite, angajații ordinii publice vor putea avea și mai multă încredere în ei şi în ceea ce fac”, a menţionat dînsul.
Șeful Inspectoratului de Poliţie, Iurie Derenev, a afirmat că ultima reînnoire a uniformelor a avut loc în anul 2001. Potrivit lui, această schimbare nu ar fi fost posibilă fără susținerea Consiliului Raional Ungheni.
La întrebarea ce părere au despre noile ținute, Ana Arghire, inspector superior al Biroului siguranţă copii, a declarat: “Activez din anul 2012, dar pînă acum nu am primit noi uniforme, de aceea sînt foarte bucuroasăși recunoscătoare pentru uniformele moderne, europene, care vor promova imaginea pozitivă a poliției noastre”.

Astfel, polițiștii vor purta bocanci comozi în loc de pantofi, pantaloni tip sport îngustați în partea de jos, tricou ușor cu epoletul pe piept și chipiu – toate de culoare albastru-închis. Potrivit lui Iurie Toma, în acest scop s-au cheltuit 188 mii de lei.
Pînă la sfîrșitul săptăminii, 88 de ofițeri şi subofiţeri ai Inspectoratului vor fi echipați cu uniforme noi.
Mihaela Ciupercă,
studentă stagiară


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *