Sînt decişi să demonstreze că generaţia lor e pusă pe fapte mari

În fotografie: Spaţiul din preajma primăriei din Ungheni, amenajat de membrii JCI

În fotografie: Spaţiul din preajma primăriei din Ungheni, amenajat de membrii JCI
În fotografie: Spaţiul din preajma primăriei din Ungheni, amenajat de membrii JCI

În preajma primăriei din Ungheni, chiar în centrul oraşului, a apărut un spaţiu de toată frumuseţea, amenajat ca la carte. “Opera” le aparţine unor tineri entuziaşti, care încearcă să-şi croiască un drum al lor atît în businessul autohton, cît şi în viaţa socială.
Cele trei litere – JCI, imprimate cu multă străduinţă aici, înseamnă Junior Chamber International, adică:Camera Internațională a Tinerilor Antreprenori, o filială a căreia a fost deschisă, pe 2 februarie, la Ungheni şi care întruneşte tineri antreprenori ungheneni din cele mai diverse domenii.
“Ne-am propus, prin această acţiune, să impulsionăm societatea spre lucruri frumoase”, a declarat, pentru “Expresul”, Iaroslav Cojocaru, consilier orăşenesc, preşedintele filialei Ungheni a JCI. Dînsul s-a arătat satisfăcut că exemplul lor a fost urmat imediat şi de Primăria Ungheni care, la cîteva zile, a amenajat şi restul terenului din preajmă.
Tinerii antreprenori au sădit iarbă, au plantat peste 600 de lalele şi circa 70 de flori decorative, printre care petunii şi sulfine. Nu au făcut-o la întîmplare, ci într-un mod profesionist, căci s-a implicat şi a coordonat toată activitatea tînărul crescător de flori din Ungheni, Andrei Struc, despre care am scris acum două luni în “Expresul”.
Membrii JCI, filiala Ungheni, sînt dispuşi să continue în aceeaşi cheie. Ei vor veni cu noi iniţiative, cu noi idei şi acţiuni menite să impulsioneze viaţa economică şi socială a Ungheniului, a menţionat Iaroslav Cojocaru. Totodată, sînt decişi să demonstreze că generaţia lor e pusă pe fapte mari şi că ei se pot realiza şi acasă, în Republica Moldova.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *