Horoscop săptămînal. 9 – 15 iunie

horoscop-9-15-iunieBerbec
Urmează o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Asta înseamnăşanse de promovare sau o mărire de salariu. Profitaţi acum, pentru căşansa va trece repede.
Taur
Nişte probleme sentimentale vă cam scot din ritm. Problema va fi legată de gelozie. Trebuie să aveţi grijă să nu daţi apă la moara bănuielilor. Bîrfele cuiva din anturaj vor complica şi mai mult situaţia.
Gemeni
Primiţi multe oferte de excursii, întîlniri. E momentul, totu;I, să vă concentraţi asupra relaţiei de cuplu. Profesional, veţi avea ceva probleme provocate de o persoană ce vrea să vă strice planurile.
Rac
O săptămînă dedicată distracţiilor. Nu este o perioadă propice pentru a începe o relaţie serioasă. Sînteţi foarte expuşi riscului de a pierde bani sau de a face o achiziţie păguboasă.
Leu
Dacă aveţi probleme financiare, trebuie să căutaţi mai mult. Ocazii vor fi, e nevoie să fiţi pe fază. E o perioadăîn care puteţi încheia contracte avantajoase. Nişte datorii mai vechi aşteaptă să fie plătite.
Fecioara
Cei care au avut necazuri în ultima perioadă vor începe să-şi revină în zilele următoare. Primiţi o veste bună care vă va ridica moralul.Nici pe plan financiar nu veţi avea motive de nemulţumire.
Balanţa
O săptămînă excelentă. Spre mijlocul săptămînii, veţi avea multe surprize plăcute în dragoste sau în relaţia de cuplu. O tranzacţie financiarăvă va aduce un cîştig cum nici nu speraţi.
Scorpion
Aveţi grijă să fiţi mai discreţi. Tot ce veţi spune acum, va deveni informaţie publică. Nu uitaţi să vă ocupaţi şi de carieră sau şcoală, căci riscaţi sa aveţi dificultăţi cu un proiect important.
Săgetător
Sănătatea o să vă aducă mici necazuri. Profesional, numai de bine. Veţi reuşi să fiţi foarte convingători şi să obţineţifavoruri din partea superiorilor. Veţiavea discuţii incomode cu partenerul.
Capricorn
Munciţi pînă la epuizare, dar nu degeaba. Eforturile vă vor fi răsplătite în scurt timp. Emoţiile legate de profesie nu trebuie să vă descurajeze pentru că lucrurile se vor îndrepta curînd.
Vărsător
Vor exista nişte tensiuni în anturaj, care vă vor indispune destul de tare. Profesional, vi se oferă ocazia de a vă remarca fără a face multe eforturi. Financiar, veţi avea cîteva realizări neaşteptate.
Peşti
Vă veţi dedica majoritatea timpului relaţiei de cuplu. Nu trebuie să vă stresaţi pentru celelalte aspect, deoarece se vor rezolva de la sine. Banii vin, chiar mai mulţi decît vă aşteptaţi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *