Horoscop săptămînal. 30 iunie – 6 iulie

Berbec
O săptămînă plină de evenimente importante şi, în acelaşi timp, foarte solicitante. La serviciu, aşteptările sînt mari. Atenţie sporită la sănătate. În plan sentimental apele par să se liniştească.
Taur
Sînteţi nevoiţi să vă descurcaţi singuri în situaţiile mai puţin plăcute ce se prevăd. În plan familial, lucrurile merg bine, trebuie totuşi să aveţi grijă să nu intraţiîn conflicte majore.
Gemeni
Săptămîna va fi foarte benefică. Se întrevăd unele schimbări în ultimul moment. Atenţie! Trebuie amînată luarea unor decizii de importanţă maximăîntr-un timp scurt, există riscul să fie pripite.
Rac
O săptămînă mai bună decît cea precedentă. Financiar, lucrurile par să se redreseze, iar la serviciu, deşi este posibil să apară nişte problem,veţi fi capabili să le depăşiţi.
Leu
Veţi fi prinşi în multitudinea problemelor casnice, administrative, dar care se compensează cu echilibrul din plan sentimental.Un mic ajutor financiar venit din partea unei rude vă va binedispune.
Fecioara
Săptămîna va fi liniştita şi indicată reflectării asupra dorinţelor personale. Singurele neplăceri par să vină din domeniul financiar, dar cu puţină economie şi chibzuinţă, o veţi scoate la capăt.
Balanţa
Veţi avea un cuvînt important de spus în domeniul carierei. Este posibil să primiţi o promovare, este de asemenea posibil sa obtineţi o mărire de salariu, care presupune însăşi un efort dublu.
Scorpion
O săptămînă ca oricare alta, cu oarece succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea vă veţi putea bucura, căci datoriile din urmă trebuie să fie şi ele achitate. În dragoste vă merge bine.
Săgetător
Stresul, problemele şi nemulţumirile din ultima perioadăîşi spun cuvîntul. Este indicat mai mult repaos, mai multă relaxare. Din fericire, veţi găsi în familie un sprijin de încredere.
Capricorn
Sînteţi favoriţii zodiacului. La serviciu lucrurile par a se fi liniştit, financiar nu aveţi de ce să văîngrijoraţi. Urmează o săptămînă bună, veţi putea obţine chiar şi unele cîştiguri suplimentare.
Vărsător
O săptămînă plină de grele încercări pe plan sentimental. Orice aţi face, nu este sufficient. Ar trebui să daţi dovadă de mai multă toleranţăîn ceea ce priveşte libertatea partenerului.
Peşti
Daţi dovadă de multă intuiţie şi un deosebit spirit de iniţiativă, mai ales în ceea ce priveşte domeniul profesional. Veţi fi apreciaţi la justa valoare, iar satisfacţiile materiale nu se vor lăsa  aşteptate.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *