Premiaţi la ”Businessmanul anului”

Imagine: facebook.com

Imagine: facebook.com
Imagine: facebook.com

Pe 16 mai, într-un local select din Ungheni și-a dat întîlnire toată elita antreprenoriatului din Ungheni, pentru a participa la festivitatea de totalizare a concursului ”Businessmanul anului”, ediția a XIII-a.
”Sînt convins că cifra 13, care însoțește acest eveniment, a adus doar plus de valoare afacerilor dumneavoastră, iar cetățenilor raionului Ungheni – mai multă bunăstare”, a remarcat Iurie Toma, președintele raionului. Dînsul a calificat evenimentul drept ”o bună platformă pentru comunicare și extindere a relațiilor de colaborare între reprezentanții mediului de afaceri”.
La eveniment au fost prezenți și oaspeți de peste Prut, printre care: Cosmina Rîmbu, consilier în cadrul Consiliului Județean Iași, Neculai Vițelaru, președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, regiunea Nord-Est.
”Sînteți acum mai aproape de Uniunea Europeană și trebuie să fiți foarte atenți cînd negociați, să nu repetați greșelilie României. În acest sens, încercați să fiți corecți și realiști atunci cînd discutați cu Uniunea Europeană, pentru că, de fapt, banii vin de acolo ca să vă ajute să atingeți nivelul european în acest domeniu”, i-a sfătuit pe agenții economici Neculai Vițelaru.
La final, cei mai buni businessmani au fost premiați cu diplome și insigne personalizate, realizate în premieră cu această ocazie. În cadrul aceluiași eveniment, Inspectoratul Fiscal de Stat pe raionul Ungheni i-a menționat pe cei mai buni contribuabili ai raionului.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *