În poșeta femeii | Ţine cont de aceste lucruri cînd aplici rujul

Imagine simbol: pentruea.md

Imagine simbol: pentruea.md
Imagine simbol: pentruea.md

Chiar dacă nu te-ai născut cu buze perfecte, le poţi obţine cu ajutorul rujului, acest accesoriu care nu lipseşte din trusa de machiaj al niciunei femei.
Eşti sigură că îl foloseşti aşa cum trebuie? Iată ce te sfătuiesc specialiştii.
Trasează conturul. Pentru a obţine un contur perfect, asigură-te că ai ascuţitoarea mereu la îndemînă. Desenează cu grijă întreg conturul buzelor, începînd prin a trasa un M la mijlocul buzei superioare, după care coboară uşor spre colţuri. Este preferabil să aplici creionul pe toată suprafaţa buzelor, după care se fixează culoarea cu un ruj în aceeaşi tonalitate sau uşor mai închis. Niciodată nu se foloseşte un contur mai închis decît nuanţa rujului.
Dacă ai buzele mici, există trucuri care să te ajute. Depăşeşte conturul natural cu 1-2 mm, corectînd în acelaşi timp şi orice diferenţe de volum pe care le ai.
Asigură-te că va rezista. Pentru a păstra cît mai mult rujul intact, după aplicare, tamponează uşor buzele cu un şerveţel, fixează-l cu puţină pudră, după care aplică un al doilea strat subţire de ruj.
Dacă ai buzele uscate, rujul nu se va aşeza bine. Poţi repara rapid situaţia cu puţină miere. Perie buzele foarte uşor cu o periuța de dinţi moale îmbibată în miere. Cojile inestetice se vor descuama, iar componentele naturale din miere îţi vor hidrata buzele mai repede decît orice balsam.
Ţi-a apărut un herpes? Chiar şi acesta poate dispărea sub rujul tău perfect. Acoperă bine cu corector şi pudră, după care aplică rujul, insistînd cu pensula pe locul problematic.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *