Ambulanță din Ungheni, implicată într-un accident în capitală

Imagine simbol: argumenti.md
Imagine simbol: argumenti.md
Imagine simbol: argumenti.md

O ambulanță de la Spitalul raional Ungheni a fost implicată într-un accident rutier care a avut loc ieri dimineață în jurul orei 09:25 la intersecția străzii Tighina cu strada Bernardazzi din capitală.

Ambulanța se deplasa pe strada Tighina când s-a ciocnit cu un automobil marca LADA, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din capitală. În rezultatul impactului dintre cele două automobile a avut de suferit pacienta din ambulanță.

Femeia, în vârstă de de 32 de ani, a suportat un traumatism cranio-cerebral, comoţie cerebrală şi o contuzie a ţesuturilor moi ale capului. Pacienta a fost adusă la Spitalul de Urgență de o altă ambulanță, pentru tratament medical specializat.

Contactată telefonic, Natalia Stati, ofițer de presă al Direcției Municipale de Poliție din cadrul IGP, a comunicat pentru portalul deschide.md că vinovat de accident s-ar face șoferul automobilului LADA, care nu a cedat trecerea ambulanței, ultima având girofarul pornit.

Stati susține că, dacă va fi găsit vinovat, șoferul s-ar putea alege cu o amendă în valoare de 1000 de lei și cu 6 puncte de penalizare.

Sursa: deschide.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *