În poșeta femii | Iată ce spune geanta ta despre tine

posetaGeanta este un accesoriu care nu lipseşte nici unei femei. Mai mari sau mai mici, negre sau în culori deschise, genţile sînt necesare pentru a purta în ele diverse lucruri femeieşti. Însă geanta pe care o porţi are şi ea o anumită semnificaţie. Vezi ce spune geanta ta despre tine!
Geanta foarte mare – este geanta perfectă a femeilor cu personalitate creativă, care se străduiesc să atingă perfecţiunea tot timpul. Deci, eşti o perosană cu foarte multe pasiuni.
Geanta “de doctor” – este preferata femeilor cu atitudine, care au găsit un echilibru perfect între partea sa feminină şi partea sa de luptătoare.
Geanta plic – este accesoriul preferat de femeile stilate. Cu o astfel de geanta atragi uşor atenţia, pentru că, deşi este mică, aceasta este mai nonconformistă.
Geanta de umăr – posesoarea acesteaia iubeşte mult libertatea. Poate fi caracterizată drept o persoană sigură pe sine şi plină de viaţă.
Geanta cu franjuri – femeile care preferă să poarte acest tip de geantă sînt stilate şi le place să fie mereu în centrul atenţiei.
Geanta ghiozdan – femeile care preferă acest tip de geantă păstrează un echilibru între feminitate, romantism şi aventură.
Geanta matlăsată – sînt preferatele femeilor puternice. Acestea sînt simple şi fine, la fel ca şi cele care le poartă.
Geanta croşetată – posesoarele unor astfel de genţi sînt nişte persoane romantice şi visătoare. O astfel de geantă vorbeşte despre o persoană foarte ambiţioasă, pe alocuri naivă, dar sigură în forţele proprii.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *