Orașul Ungheni primul în toate

IMG_0018Ungheniul este unul din puținele orașe care va avea un Plan Urbanistic General (PUG). Mai mult de atît, acesta  va fi primul oraș care va avea un PUG elaborat după o metodologie nouă, modernă  și europeană. Declarațiile au fost făcute de către Veaceslav Bulat, director executiv la Institutul de Dezvoltare Urbană, în cadrul întîlnirii din această săptămînă cu reprezentanții administrației publice locale, consilieri locali, dar și reprezentanții instituțiilor din oraș. La eveniment au fost prezentate primele rezultate din cadrul proiectului „Elaborarea și Managementul Planurilor Integrate de Dezvoltare Urbană”, a fost prezentată analiza sectoarelor examinate pe parcursul ultimilor două luni, dar și planul de acțiuni.
Proiectul „Elaborarea și Managementul Planurilor Integrate de Dezvoltare Urbană” face parte din ”Programul Operațional Comun România – Ucraina – Republica Moldova 2007 – 2013” , finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și Parteneriat și co-finanțat de statele participante în program
Menționăm că Plan Urbanistic General este la etapa de elaborare. În acest sens, vă îndemnăm să completați chestionarul, de mai jos, în care trebuie să marcați domeniul pe care îl considerați cel mai urgent de rezolvat.
Vezi chestionarul AICI[wzslider]
Sursa: ungheni.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *