”Expresul” – un teren propice pentru schimburi de experiență

Imagine simbol: ziare.com

Imagine simbol: ziare.com
Imagine simbol: ziare.com

Pînă în vară, în centrul satului Grozești va fi amenajată o piață agricolă, susţine primarul Elena Dobzeu. Dînsa a menţionat că are de gînd să grăbească realizarea acestui proiect, pentru că a citit în ”Expresul” că unul dintre colegi, primarul de Ciorești, Valeriu Guțu, vrea şi el să construiască o piață agricolă, în stil rustic. Cum să rămînă în urma lui?
”L-am întîlnit pe domnul primar, l-am felicitat și i-am zis să mă invite la ceremonia de deschidere a pieței de la Ciorești, iar eu, la rîndu-mi, îl voi invita la Grozești cu aceeaşi ocazie.  Dînsul a acceptat, făcînd şi o remarcă: să nu uităm să invităm și Expresul”, povesteşte Elena Dobzeu. Dînsa recunoaşte că, în ultimul timp, află tot mai multe noutăți despre realizările colegilor săi din alte localități din „Expresul”.
Cît privește piața agricolă de la Grozești, aceasta va avea o suprafață de 0,2 ari și va conține toate elementele necesare pentru o bună desfășurare a activităților de vînzare-cumpărare. Chiar dacă i-a plăcut ideea primarului cioreștean privind o piață în stil rustic, Elena Dobzeu a optat pentru o piață obișnuită la Grozeşti. ”Important e ca oamenii să se simtă bine aici”, a accentuat dînsa. Amenajarea acestei pieţe va costa circa 200 mii de lei, bani ce vor veni din bugetul de stat.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *