VIDEO | Tren în flăcări pe linia Chişinău-Ungheni! Trei echipe de pompieri au mers la faţa locului

Captură: publika.md

Captură: publika.md
Captură: publika.md

Un incendiu a izbucnit în această dimineaţă în trenul de pe linia Chişinău-Ungheni. Potrivit Serviciului Situaţii Excepţionale, incidentul a avut loc în apropiere de Străşeni.
Trei echipe de pompieri, ajunse la faţa locului, au localizat focul. Toţi pasagerii au fost evacuaţi şi nimeni nu a avut de suferit.
Incendiul a izbucnit în jurul orei 04:40.
Liliana Puşcaşu, ofiţer de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale ne-a declarat: „La faţa locului s-au deplasat 3 autospeciale de intervenţie, care au reuşit să localizeze incendiul către 5 dimineaţa. De foc a fost cuprinsă cabina maşinistului şi s-a răspândit într-un alt vagon”.
„A răbufnit para dintr-un vagon şi toţi pasagerii au fugit dintr-un vagon în altul”, ne-a transmis prin telefon, din Străşeni, pasagerul Ion Braguţă.
Martorii spun că incidentul s-a produs când trenul pleca din gara Străşeni. Pasagerii au povestit, emotiv, prin ce au trecut.
“O spus că iese fum din cabina de la mecanic. Din vagonul numărul patru a ieşit o pară de foc când am ieşit afară era de un metru jumate, doi”, spune un bărbat.
Alt pasager ne spune: “Din primul vagon au ieşit femeile şi au spus că acolo vagonu-i plin cu fum şi au fugit în al doilea. Erau trei femei”.
În primul vagon se aflau 15 persoane. Nimeni dintre ei nu a avut de suferit. Aproximativ la 7 dimineaţa, toţi pasagerii şi-au continuat drumul cu un alt tren.

Sursa: publika.md


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *