În poșeta femeii | Alimentele care îţi ţin de foame mai mult timp. Include-le în alimentaţie!

Imagine simbol: www.bucataras.ro

Imagine simbol: www.bucataras.ro
Imagine simbol: www.bucataras.ro

Sînt acele mîncăruri bogate în nutrienţi şi alte substanţe hrănitoare pentru organism, dar sărace în calorii. În felul acesta, nu îţi mai faci griji nici în privinţa siluetei şi nu vei mai fi nevoită nici să consumi prea multe alimente nesănătoase.
Merele
Nu te lăsa păcălită de aciditatea crescută pe care o produce mărul. În ciuda acestui aspect, merele sînt fructe care ţin de foame o perioadă îndelungată. Iar dacă le mănînci cu 30 de minute înainte de masă, vei consuma şi mai puţine calorii. Merele sînt pline de vitamine care taie pofta de mîncare, te menţin hidratată şi ajută la echilibrarea nivelului de zahăr din sînge.
Migdalele
Sînt una dintre cele mai bune opţiuni pentru gustarea dintre mese. Aceste fructe oleaginoase sînt pline de fibre şi grăsimi mononesaturate responsabile pentru alungarea senzaţiei de foame. Consumate în cantităţi mici, între mese, migdalele îţi coboară colesterolul şi previn bolile de inimă. Consumă migdale fără sare.
Supa de legume
Făcută în casă, reprezintă o altă opţiune pentru o mîncare sănătoasă, care nu îngraşă şi care ţine foamea la distanţă. Poţi include în supa pe care o prepari şi carne de pui.
Somonul
Intră în categoria tipului de peşte gras, perfect în dietă. Datorită combinaţiei dintre grăsimile bune şi proteinele slabe, carnea de somon se digeră într-un timp mai îndelungat şi astfel senzaţia de saţietate va dura mai mult.
Ouăle
Sînt ideale pentru prima parte a zilei, oferindu-ţi energia de care ai nevoie. Motivul pentru care ouăle ţin foamea la distanţă este legat de cantitatea de proteine pe care un ou o conţine.
Iaurtul
Este bogat în substanţe nutritive, fiind o sursă bogată de calciu şi de proteine. În plus, acest tip de iaurt ajută la digestie.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *