Horoscop săptămînal. 17 – 23 martie

horoscop 17 - 23 martieBerbec
În această săptămînă veţi avea un comportament foarte libertin, aşa cum nu aţi mai avut de mult. Asta vă va prinde foarte bine. Nu vă veţi mai stresa prea mult la locul de muncă.
Taur
S-ar putea să aveţi cîteva discuţii aprinse cu colegii de serviciu. Nu vă faceţi griji. Totul va fi în favoarea dumneavoastră. Superiorii vă vor da dreptate. Acest lucru vă va putea ajuta pe viitor.
Gemeni
Săptămîna nu va începe foarte bine. Cu toate astea, nu vă va deranja foarte mult. Vă veţi afla într-o continuă stare de bună dispoziţie şi veţi emana multă energie pozitivă.
Rac
În timp ce mintea lucrează grozav, problema apare atunci cînd trebuie să vă exprimaţi. Nu neglijaţi acest aspect, deoarece este important felul în care te exprimi ca şi ceea ce gîndeşti.
Leu
În această săptămînă este esenţial să gîndiţi limpede. Daţi-vă seama de lucrurile care vă menţin concentrat şi cu picioarele pe pămînt. Nu vă grăbiţi să faceţi vreo schimbare.
Fecioara
Veţi începe săptămîna cu foarte multă gîndire profundă. Energia intelectuală va fi foarte puternică şi va fi păcat să o ignoraţi. Veţi reuşi să vă descurcaţi chiar şi în cele mai grele circumstanţe.
Balanţa
S-ar putea ca, în această săptămînă, să fiţi acuzaţi de egoism. Chiar dacă acuzaţiile nu vor fi nefondate, nu ar trebui să le luaţi prea aproape de inimă. Vă veţi recăpăta încrederea în sine.
Scorpion
Cu toate că nu se va întîmpla nimic deosebit în această săptămînă, vă veţi simţi minunat şi veţi fi acaparaţi de sentimente foarte plăcute. Acest lucru vă va ajuta mult pe planul sentimental.
Săgetător
Veţi fi foarte ocupaţi în această săptămînă, mai ales în prima jumătate a ei. Veţi avea parte de multă acţiune, atît pe plan sentimental, cît şi profesional. Vă veţi descurca foarte bine.
Capricorn
Pe plan profesional nu veţi avea nici un fel de probleme. Ba chiar veţi obţine un profit financiar avantajos, datorită muncii pe care o veţi depune. Sfîrşitul de săptămînă va fi romantic.
Vărsător
Încercaţi să fiţi mai realişti şi mult mai atenţi la tot ce se întîmplă în jur. Această săptămînă este potrivită pentru a începe să luaţi decizii importante. Sfîrşitul săptămînii va fi foarte distractiv.
Peşti
Veţi ieşi în evidenţă şi veţi face o impresie mare, dar nu vă aşteptaţi ca aceasta să fie luată de bună de toţi cei din jur. Din anumite motive, unii oameni vor privi cu răutate reuşita dvs.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *