VIDEO | Rezultate remarcabile pentru ungheneni la turism pedestru

Captură: Canal Regional
Captură: Canal Regional
Captură: Canal Regional

Sportivii de la Stația Orășenească de Turism din orașul Ungheni s-au remarcat din nou, obținând locuri premiante atât pe echipe, cât și la probe individuale la Cupa Federației Republicii Moldova și Cupa deschisă a municipiului Chișinău la turism pedestru, competitii ce s-au desfășurat acum câteva zile în capitala țării.
Băieții și fetele de la stația orășenească de turism din Ungheni au demonstrat încă o dată întregii țări că sunt buni sportivi. Aceștia s-au întors recent cu locuri de frunte de la 2 competiții importante la turism pedestru, care au avut loc în capitala țării. Sportivii din Ungheni s-au remarcat atât la intrecerile pe echipe, cât și la probe individuale.
Sportivii ungheneni recunosc faptul că au fost niște competiți grele, dar în același timp interesante, iar cheia succesului lor sunt antrenamentele la care ei depun mult efort. În total, la Cupa Federației RM și la Cupa deschisa a municipiului Chișinău la turism pedestru au participat circa 200 de sportivi din întreaga țară. În prezent, sportivii de la stația orasenească de Turism din Ungheni se pregătesc pentru competițiile republicane la turism montan, care vor avea loc în luna aprilie în municipiul Bălți.


Sursa: Canal Regional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *