Horoscop săptămînal. 17 – 23 februarie

horoscop 17 - 23 februarieBerbec
Treceţi printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Nici de bani nu vă veţi putea plînge. Intrigile invidioase ale cuiva din anturaj vă vor pune beţe în roate la serviciu.
Taur
Săptămîna va fi una destul de confuză în privinţa planurilor de viitor. Din toate părţile se ivesc atît oportunităţi favorabile, cît şi piedici. Cu banii veţi sta ceva mai bine.
Gemeni
Veţi reuşi să duceţi la îndeplinire tot ce vă puneţi în gînd. La serviciu, veţi da dovadă de mai multă deschidere şi comunicativitate. Iar banii vor veni în urma unor demersuri reuşite.
Rac
Săptămîna va fi una plină de contradicţii. Veţi primi veşti proaste, compensate de altele bune. Atenţie însă, nu vă ignoraţi îndatoririle profesionale pentru că veţi putea fi sancţionaţi.
Leu
Ocazii nesperate mai ales în profesie. Nu veţi fi nevoiţi să căutaţi, pentru că vă vor bate oportunităţile la uşă. Cineva v-a remarcat performanţele şi vrea să vă ofere o şansă.
Fecioară
Veţi fi cam nemulţumiţi de cum decurge relaţia de cuplu. La serviciu, ar fi bine să vă concentraţi energia asupra unui singur obiectiv, nu să vă împărţiţi în mai multe direcţii.
Balanţa
Veţi avea o perioadă extrem de încărcată: vi se vor da o mulţime de sarcini profesionale dificile şi vi se va cere să vă demonstraţi capacităţile. Veţi primi o vizită plăcută a cuiva drag.
Scorpion
Vă aşteaptă o perioadă cam grea sub toate aspectele. Nişte necazuri financiare neprevăzute vă vor da planurile peste cap. Banii vor fi preocuparea principală în următoarele zile.
Săgetător
Săptămîna debutează cu nelinişti pe plan financiar. Datorii, facturi restante, taxe, toate se vor acumula. Trebuie să fiţi putin mai atenţi la serviciu, pentru că cineva încearcă să vă ia locul.
Capricorn
Urmează o perioadă cu multe provocări pe plan professional, cu propuneri interesante. În dragoste, totul merge cum nu se poate mai bine. Atenţie la chetuielile fără măsură.
Vărsător
La serviciu ar fi bine să nu faceţi exces, ci doar să urmaţi programul obişnuit. Eforturile suplimentare nu vor fi răsplătite. Banii nu vor lipsi, însă şi cheltuielile vor fi pe masură.
Peşti
Veţi trece printr-o perioadă mai încordată în relaţiile cu partenerii. Pe plan financiar, norii negri se ridică şi se întrevăd nişte perspective frumoase. Atenţie la planul profesional.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *