Cui îi va aduce oare noroc şi prosperare Anul Calului?

Anul Calului de lemnConform zodicaului chinezesc, pe 31 ianuarie, începe Anul Calului de lemn, care ne promite multă acţiune şi mişcare. Va fi un an binecuvîntat, spun astrologii, dar obositor.
Am consultat mai multe site-uri de astrologie, am discutat cu unii cunoscători în ale stelelor şi iată ce am aflat cu referire la ceea ce ne aşteaptă prin prisma viitorului primelor persoane din regiune. Vrem noi sau ba, ele au pîinea şi cuţitul în mînă.
Călăraşi
Se pare, că lucrurile nu se vor precipita nici în raion, nici în oraş. Lucrurile se vor desfăşura calm şi se prevăd promovări şi evidenţieri, afirmă astrologii. Ştiaţi că atît preşedintele raionului, Ilie Rău, cît şi primarul oraşului, Nicolae Melnic, sînt născuţi în Anul Tigrului? Iar astrele spun că va fi un an bun pentru ei, căci vor reuşi să facă uşor rost de bani, vor fi capabili să economisească sau să obţină venituri suplimentare. E nevoie doar de un plan financiar bine definit, pe care să-l respecte pînă la capăt, în cele mai mici detalii. Şi încă ceva – vor fi multe celebrări şi veşti bune.
Nisporeni
Aici situaţia e mai delicată. Pentru primarul oraşului, Ion Gangan, născut în Anul Şobolanului, se prevede un an cu unele probleme. Aşa zic astrele. Orice neatenţie ar putea duce la pierderi de bani. În plus, conform prevederilor astrale, nu sînt excluse procese judiciare. “Dacă vrea să-şi mărească veniturile, va trebui să pună osul la treabă şi să nu spere în minuni”, afirmă astrologii.
Un an destul de dificil se preconizează şi pentru preşedintele raionului, Vasile Bîtca. Născut în Anul Mistreţului, este important să nu se avînte în anumite activităţi şi să nu ia decizii de unul singur. Dacă va reuşi să evite unele speculaţii, ar putea avea parte chiar de un an bun.
Ungheni
Cam aceeaşi soartă îl aşteaptă, în lunile următoare, şi pe preşedintele Iurie Toma, născut şi el în Anul Mistreţului. Nu e tocmai cel mai bun an, dar multe dezavantaje pot fi transformate, cu un pic de noroc, în avantaje.
În ceea ce priveşte primarul de Ungheni, Alexandru Ambros, născut în Anul Şarpelui, astrologii susţin că “va vedea îmbunătăţiri în ceea ce priveşte viaţa profesională, iar cîştigurile financiare vor fi destul de mari”. Mai mult ca atît, se vor consolida relaţiile interpersonale. Ce mai, va fi un an excelent, dar cu o singură condiţie: să dea dovadă de răbdare şi să-şi înfrîneze emoţiile. Norii negri vor fi trecători.
Cine vrea, să creadă. Noi ne vom convinge dacă astrele au spus sau nu adevărul la sfîrşit de an. Conform aceluiaşi zodiac chinezesc, Anul Calului va lua sfîrşit pe 18 februarie 2015.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *