VIDEO | Ungheneni premiați la campionatul național de lupte combat sambo

Captură: Canal Reguional
Captură: Canal Reguional
Captură: Canal Reguional
Sportivii din Ungheni s-au intors recent cu mai multe locuri premiante de la Campionatul Național de lupte combat sambo. La acest campionat luptatorii din Ungheni au obținut în total 12 medalii.
4 locuri de 1; 2 locuri secunde si 6 locuri de 3 au obținut sportivii din Ungheni care s-au întors recent de la Campionatul Național la lupta combat sambo versiunea FIES. Echipa din Ungheni a fost reprezentata aici de 15 luptatori sub conducerea a trei antrenori. Campionatul a întrunit mai multe echipe de sportivi din tară și s-a desfasurat pe câteva categorii de vârstă.
Sportivii din Ungheni recunosc că au intilnit la acest Campionat o concurenta puternica din partea rivalilor, insa ei recunosc ca au obtinut rezultate bune datorita antrenamentelor si seriozitatii pe care o depun in acest sport.
Sportivii din Ungheni care s-au clasat pe locurile 1,2 si 3 la acest Campionat,s-au ales cu medalii si diplome, iar urmatorul turneu unde vor participa lupatorii din Ungheni va avea loc in luna martie la Chisinau –Campionatul Republicii la lupta combat sambo categoria seniori.


Sursa: Canal Regional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *