Horoscop săptămînal. 27 decembrie – 2 februarie

horoscop 27 decembrie - 2 februarieBerbec
Daţi dovadă de multă intuiţie şi iniţiativă, mai ales în ceea ce priveşte domeniul profesional. Veţi fi apreciaţi în sfîrşit la justa valoare, iar satisfacţiile materiale nu se vor lăsa aşteptate.
Taur
Vă aşteaptă o săptămînă plină de grele încercări pe plan sentimental. Sub aspect financiar însă, situaţia este sub control, iar la serviciu nimeni şi nimic nu pare să vă stea în cale.
Gemeni
La serviciu lucrurile par a se fi liniştit, financiar nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Urmează o săptămînă bună, în care veţi putea obţine chiar şi unele cîştiguri suplimentare.
Rac
Stresul, problemele şi nemulţumirile din ultima perioadă îşi spun cuvîntul. Este indicat mai mult repaos, altfel vor apărea probleme de sănătate. Veţi găsi în familie un sprijin de încredere.
Leu
O săptămînă ca oricare alta, cu succese legate de aspectul financiar, dar de care nu prea vă veţi putea bucura, căci datoriile din urmă trebuie să fie şi ele achitate. În dragoste vă merge bine.
Fecioară
Veţi avea un cuvînt foarte important de spus în domeniul carierei. Este posibil să primiţi o promovare sau o mărire de salariu, care presupune însă şi un efort dublu.
Balanţa
Săptămîna care urmează va fi una liniştită şi indicată reflectării asupra sinelui şi a dorinţelor personale. Singurele neplăceri par să vină din domeniul financiar.
Scorpion
Veţi fi prinşi în multitudinea problemelor casnice. O săptămînă propice relaxării alături de persoana dragă, o săptămînă în care aţi putea face nişte lucruri pe care vi le doriţi de mult timp.
Săgetător
O săptămînă mai bună decît cea precedentă vă aşteaptă. Financiar, lucrurile par să se redreseze, iar la serviciu, deşi este posibil să aveţi nişte probleme, veţi reuşi totuşi să le depăşiţi.
Capricorn
Săptămîna va fi una foarte benefică. Se întrevăd unele schimbări de plan în ultimul moment. Atenţie însă, trebuie amînată luarea unor decizii de importanţă maximă într-un timp scurt.
Vărsător
Sînteţi nevoiţi să vă descurcaţi singuri în situaţiile mai puţin plăcute ce se prevăd pentru săptămîna în curs. În plan familial şi sentimental, lucrurile merg destul de bine.
Peşti
Se anunţă o săptămînă plină de evenimente importante şi în acelaşi timp foarte solicitante. Atenţie sporită la sănătate. În plan sentimental apele par să se liniştească.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *