Căluții ”Expresul” au ajuns la destinație

Căluții ”Expresul” Odată cu instalarea Anului Calului, din redacţia „Expresul” au pornit la drum, prin satele și orașele regiunii, circa 40 de căluți. Ei vor ”galopa” spre oamenii care ne-au impresionat în anul precedent, 2013, dar și spre prietenii și partenerii ”Expresului”.
Să nu credeți că este vorba despre cai adevărați, ci doar despre niște bibelouri drăguțe, din faianţă, executaţi special pentru „Expresul” de către fabrica de ceramică din Ungheni, căci toţi au pe ei inscripţionată denumirea ziarului.
În schimb, le vom cere „destinatarilor” să ne răspundă la două întrebări simple: cînd au luat cunoștință, pentru prima oară, de ”Expresul” și ce părere au reușit să-și facă despre ziar.
Unul dintre căluți a ajuns deja la Biblioteca publică ”Grigore Vieru” din Călărași. Mai exact, la directoarea acestei instituții, Galina AGAFIŢA. Dînsa a fost una dintre persoanele care ne-au impresionat în anul 2013 prin spiritul ei de inițiativă și activism.
Pe lîngă faptul că s-a arătat plăcut surprinsă de cadoul neașteptat, ne-a spus că a avut ocazia să citească „Expresul” încă de pe timpurile cînd acesta apărea doar la Ungheni. Apropo, mai tîrziu, probabil așa a vrut destinul, evenimentul de lansare a ”Expresului” pentru cititorii călărășeni s-a produs anume la această bibliotecă şi cu concursul nemijlocit al Galinei Agafiţa.
”Expresul este un ziar bun, după părerea mea”, a declarat dînsa, după care a explicat și de ce: ”Din el aflăm noutăți despre vecinii noştri din Nisporeni și Ungheni, dar, în primul rînd, despre călărăşeni. Un ziar regional e tocmai ceea ce ne trebuie, căci dintr-un ziar raional nu am avea posibilitate să aflăm atîtea lucruri interesante şi să putem compara ce se întîmplă la Călăraşi cu ceea ce se întîmplă la Ungheni şi Nisporeni. Un ziar naţional reflectă, mai mult evenimentele din republică şi nu întotdeauna poți citi ştiri amănunţite despre ceea ce se întîmplă în regiune”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *