Idei simple şi de efect să aduci spiritul sărbătorilor de iarnă în casă

Imagine simbol: descoperalocuri.ro

Imagine simbol: descoperalocuri.ro
Imagine simbol: descoperalocuri.ro

Avem încă destul timp pentru a ne pregăti cum se cuvine de sărbători. Pe lîngă cadourile pentru cei dragi şi lista cu bucate tradiţionale, nu trebuie să uităm de impodobirea casei.
Nu doar bradul este cel care are nevoie de haine frumoase, ci şi întreaga locuinţă. Spiritul sărbătorilor de iarnă trebuie să respire prin toşi porii casei.
Iată cîteva idei simple şi de efect, care vă vor ajuta în acest sens.
1. Confecţionaţi cîteva huse cu motive de sărbătoare pentru pernuţele decorative pe care le aveţi în casă. Sau puteţi aplica pe husele vechi brăduţi, fulgi de nea şi alte elemente specifice sărbătorilor de iarnă.
2. Împodobiţi lustrele şi corpurile de iluminat din casă cu betele strălucitoare.
3. Puteţi confecţiona inele speciale pentru şerveţelele pe care le veţi folosi la masa de sărbătoare. Sînt suficiente doar nişte panglici colorate şi cîteva crenguţe.
4. O altă idee ar fi să umpleţi cîteva vaze sau pahare mari străvezii cu globuri. Aveţi ghirlande cu beculeţe – puneţi-le în cîteva boluri sau alte recipiente străvezii şi veţi crea o atmosferă irepetabilă în casă.
5. Din cîteva pahare înalte, tot atîtea lumînărele, o crenguţă de brad, o mînă de pietricele colorate puteţi confecţiona cele mai frumoase aranjamente decorative pentru masa de Crăciun. Aranjaţi cu grijă toate “ingredientele” enumerate în paharele înalte, acoperiţi-le cu apă şi puneţi lumînările deasupra. Veţi obţine nişte decoraţiuni spectaculoase.
6. Nu uitaţi de cei dragi. Cu siguranţă, le veţi prăgăti cadouri şi, dacă tot o vei face, încearcă să îmbrăcaţi şi darurile în haine festive. Împachetează-le în hîrtie în nuanţele decoraţiunilor din brad. Imaginaţia nu are limite.
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *