Horoscop săptămînal. 16 – 22 decembrie

horoscop 16 - 22 decembrie

horoscop 16 - 22 decembrieBerbec
O săptămînă dinamică, cu planete binevoitoare. Climatul astral vă impulsionează capacităţile inovatoare şi vă ajută să întîlneşti noi persoane interesante şi/sau utile.
Taur
Orice fel de proiect se anunţă a fi un succes, dar complicaţiile nu vor lipsi. O creştere salarială sau altă veste bună din partea conducerii ar putea să apară în aceste zile.
Gemeni
Veţi avea idei bune pentru a face bani în plus, chiar dacă unii “prieteni” ar putea încerca să vă pună beţe în roate. Vor fi şi cheltuieli destul de mari. Abţtineţi-vă de la achizitii majore.
Rac
Entuziasmul vostru va fi contagios pentru toţi din jur în primele zile ale săptămînii. Buna dispoziţie va fi la ordinea zilei. În carieră veţi avea ceva probleme, dar vă veţi descurca.
Leu
Continuă nemulţumirile de ordin profesional. Încercaţi să vă detaşaţi de invidiile şi răutăţile unor colegi. Luaţi-vă cîteva zile libere, în care veţi lucra eventual pentru confortului locuinţei.
Fecioara
Va trebui să manevraţi cu abilitate printre afaceri şi finanţe, dar şi în relaţia de cuplu, căci ar putea apărea unele disensiuni. La slujbă aveţi curajul să vă impuneţi punctul de vedere.
Balanţa
Sectorul carierei continuă să fie foarte activ, accentul se pune pe comunicare, studiu şi cercetare. Nu vă încredeţi în anumite propuneri, prea frumoase ca să fie adevarate!
Scorpion
Nu va fi o săptămînă relaxată: la serviciu aveţi tendinţa să spuneţi ce vă frămîntă, ceea ce ar putea avea consecinţe nefaste. Relaţia de cuplu rămîne oarecum tensionată.
Săgetător
Săptămîna aceasta nu vă veţi odihni prea mult: în carieră, unele iniţiative cu care veniţi vor fi discutate, ba chiar criticate. Aveţi totuşi ceva noroc la bani.
Capricorn
În plan profesional, veţi acţiona într-o direcţie care vă poate aduce probleme, dacă nu sînteţi  atenţi şi răbdători cu cei din jur. La locul de muncă pot exista neînţelegeri cu şefii.
Vărsător
Săptămîna se anunţă a fi promiţătoare, cel puţin din punct de vedere profesional. Puneţii pe picioare un proiect nou, cu şanse mari de reuşită. Evitaţi pe cît posibil excesele de orice gen.
Peşti
Luaţi lucrurile mai uşor în primele zile ale săptămînii, pentru a putea intra fără mari eforturi în ritmul vostru obişnuit, mai ales la locul de muncă. Nu vă agitaţi prea tare.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *