Un turneu de mini-fotbal desfăşurat în parteneriat cu EXPRESUL

Un turneu de mini-fotbal desfăşurat în parteneriat cu EXPRESUL

Un turneu de mini-fotbal desfăşurat în parteneriat cu EXPRESULCrucea Roşie din Ungheni, în parteneriat cu ziarul „Epresul” şi Federaţia raională de fotbal Ungheni, a organizat, pe 10 octombrie, un turneu la mini-fotbal feminin, dedicat aniversării de  150 de ani de la fondarea Crucii Roşii Internaţionale.
Potrivit Elenei Gavrişov, directoarea Crucii Roşii, filiala Ungheni, organizaţia pe care o reprezintă a organizat în premieră la Ungheni un asemenea turneu. „Am vrut să facem un lucru inedit, ceva mai neobişnuit”, a spus dînsa. Şi a reuşit, mai ales că a avut alături parteneri de nădejde. Atît organizatorii, cît şi participanţii, au rămas mulţumiţi şi de rezultate, şi de buna desfăşurare a competiţiei. Patru echipe de fete de diferite vîrste, eleve la Liceul din Măcăreşti şi „Mihai Eminescu” din Ungheni, dar şi de la Gimnaziul din Frăsineşti, s-au întrecut pentru a obţine diploma şi Cupa turneului. Acestea le-au revenit titratei echipe „Victoria” Măcăreşti. Au fost menţţionate şi cele mai bune jucătoare: Anisia Său, Liliana Şoltoianu, Ana Buca şi Valeria Chilaru, care au primit în dar cîte un tricou cu însemnele Crucii Roşii. Un tricou de acelaşi fel a primit şi arbitrul principal –  Ecaterina Dragomir. Antrenorii, reprezentanţii Federaţiei Raionale de Fotbal: Ion Sacacol, Marian Sacacol, Dumitru Cebotari, Vitalie Barila, au primit cîte un maiou cu inscripţia „Expresul”. Federaţia raională de fotbal Ungheni le-a oferit tinerelor fotbaliste două mingi pentru antrenamente, dar şi le-a organizat o pauză de cafea.
La final, atît Lucia Bacalu, directoarea PP „Expresul”, cît şi Petru Langa, preşedintele Federaţiei raionale de fotbal, au menţionat că sînt dispuşi să se implice şi în continuare în astfel de evenimente, fiind mereu deschişi spre o nouă colaborare cu Crucea Roşie.
Ludmila Guzun, preşedinta Crucii Roşii Ungheni, a dat aprecieri înalte echipelor participante, venind şi cu un premiu bănesc pentru acestea.
UNGHENI | Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *