Strugurii călărăşeni au fost printre cei mai buni

Imagine simbol: a1.ro

Imagine simbol: a1.ro
Imagine simbol: a1.ro

Delicioşi şi gustoşi – acestea au fost calificativele date strugurilor recoltaţi la Călăraşi şi prezentaţi, chiar recent, la Festivalul Strugurelui, desfăşurat la Cimişlia.
Delegaţia raionului Călăraşi a avut în componenţa sa reprezentanţi a şase gospodării ţărăneşti. Membrii juriului acestei prime ediţii a Festivalului Strugurelui le-a acordat călărăşenilor premiul III pentru „Amenajarea şi prezentarea mostrelor de struguri”. Mai mult ca atît, soiul de de masă „Meera”, prezentat de Gospodăria Ţărănească „Anatol Dodon” din Sadova, a fost onorat cu locul doi la concursul „Cel mai delicios şi gustos strugure”.
După festival, conducerea raionului Călăraşi a primit din partea preşedintelui raionului Cimişlia, Maxim Colţa, o scrisoare de mulţumire cu următorul conţinut: „Administraţia raionului Cimişlia vă adresează sincere mulţumiri pentru organizarea participării delegaţiei raionului dumneavoastră, inclusiv a reprezentanţilor celor şase producători agricoli, la Festivalul Strugurelui, ediţia I, care s-a desfăşurat  la data de 8 septembrie 2013 în oraşul Cimişlia, scopul căruia a fost promovarea de struguri de masă din toată ţara. Ne dorim ca acest festival să devină o tradiţie pentru raionul Cimişlia şi sperăm să vă avem alături şi la următoarele ediţii ale festivalului”.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *