Horoscop săptămînal. 28 octombrie – 3 noiembrie

horoscop 28 octombrie - 3 noiembrie

horoscop 28 octombrie - 3 noiembrieBerbec
Această săptămînă va fi dedicată aspectelor sentimentale ale vieţii: familia, relaţia de cuplu, prietenii apropiati. Să fiţi atenţi la o persoană de sex feminin de la locul de muncă.
Taur
Zilele următoare se învîrt în jurul banilor şi nu prea vă mai rămîne timp şi de altceva. Cîştiguri mari nu se întrevăd totuşi eforturile de acum vor da rezultate mai tîrziu, pe un termen lung.
Gemeni
Cariera e bine aspectată, existînd posibilitatea unei măriri de salariu. Totuşi, acest lucru va atrage invidia unor colegi. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună.
Rac
Se pare ca viaţa socială este, în continuare, foarte activă: veţi avea multe ocazii să vă distraţi şi să fiţi în centrul atenţiei, veţi primi invitaţii la diverse evenimente şi veţi cunoaşte multă lume.
Leu
E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor, aşa că ar fi bine să faceţi acele mutări pe care le-aţi tot amînat. Să nu mai amînaţi nimic, veţi găsi timp şi energie să le faceţi pe toate.
Fecioara
Vă aşteaptă o săptămînă plină de emoţii, mai ales în privinţa carierei. Puteţi întoarce lucrurile în favoarea voastră dacă nu intraţi în conflict cu nimeni de la serviciu.
Balanţa
Veţi avea parte de mici suprize care vă vor ridica moralul. Cadouri, telefoane, invitaţii, cuvinte de încurajare, lucruri care vă vor demonstra că sînteţi apreciaţi şi iubiţi de cei din jur.
Scorpion
Veţi fi prinşi cu multe probleme de familie. Veţi fi la înălţime şi veţi demonstra că se poate pune baza pe voi. Atenţie, la serviciu există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie.
Săgetător
Veţi avea un început de săptămînă mai prost, în special sub aspect sentimental. Ar fi bine ă vă îndreptaţi o parte din energie spre muncă, pentru ca realizările vă vor da încredere în sine.
Capricorn
Aveţi şanse mari să cîştigaţi mulţi bani în această perioadă şi toate energiile se vor canaliza în această direcţie. Astrele favorizează investiţiile şi speculaţiile financiare.
Vărsător
În aceste zile vă veţi face tot felul de planuri şi calcule care, din păcate, au foarte puţine şanse să iasă aşa cum vă doriţi. În carieră, se ivesc noi obstacole care vă vor aduce mult stres.
Peşti
Veţi simţi că nu puteţi sta locului şi veţi căuta tot felul de motive să ieşiţi din casă. Cîteva surprize făcute de cei dragi, vă vor însenina săptămîna. Trebuie să acordaţi atentie şi carierei.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *