VIDEO | Străzile Bernardazzi și Hașdeu, din orașul Ungheni, inaugurate oficial după renovare capitală

Imagine: ungheni.md

Imagine: ungheni.md
Imagine: ungheni.md

Săptămîna trecută a avut loc inaugurarea oficială a străzilor Bernardazzi și Hașdeu care au fost renovate capital.
Zeci de ungheneni și oaspeți din orașele înfrățite Reghin și Jonișkis au participat la festivitatea oficială de deschidere a străzilor.
Acest lucru a fost realizat în cadrul proiectului  ”Reparația unor porțiuni de străzi din orașul Ungheni ” costul total fiind de aproximativ 8,4 mln lei. Primăria orașului Ungheni a alocat 4 mln lei, iar suma de  4,4 mln lei a reprezentat contribuția Fondului de Investiții Sociale din Moldova.
Primarul orașului Ungheni , Alexandru Ambros prezent la eveniment a vorbit despre proiectul de reparație a acestor străzi,  subliniind  ”Primăria orașului depune toate eforturile pentru ca Ungheniul să devină un oraș mai frumos, mai civilizat și cu condiții bune de trai. Renovarea capitală a acestor străzi, precum și repararea și modernizarea trotuarelor și parcărilor reprezintă un început al realizării  acestui deziderat. ”
Victor Săculțanu, directorul SRL ”ConsViand”, firma care a executat lucrările de renovare,  a vorbit celor prezenți despre procesul de lucru. Iar, elevul LT ”Gheorghe Asachi”, Denis Butnaru a mulțumit primarului orașului Ungheni pentru străzile și trotuarele frumoase, recitînd în acest sens o poezie compusă chiar de bunica acestuia, locuitoare a orașului Ungheni.
Alexandru Ambros împreună cu directorul firmei care a efectuat lucrările de reparație au tăiat panglica, inaugurînd în mod oficial cele 2 străzi recent renovate capital.
Copii prezenți la eveniment au primit în dar baloane tricolore, iar la final pe străzile proaspăt inaugurate au fost plimbați pe gratis cu un trenuț.

Sursa: ungheni.md

Video: CanalRegional


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *