Suspectaţi că au schimbat proba biologică

Imagine simbol: Actualitati.md

Imagine simbol: Actualitati.md
Imagine simbol: Actualitati.md

Un inspector superior auto de stat al Serviciului supraveghere tehnică şi accidente rutiere din Călăraşi şi un medic narcolog din localitate au fost surprinşi, săptămîna trecută, de către angajaţii Procuraturii Anticorpuţie şi ai Direcţiei securitate internă a Ministerului Afacerilor Interne, în timp ce primeau 350 de euro de la un conducător auto.
Potrivit unor informaţii, deocamdată neconfirmate oficial, care însă au ajuns la urechea opiniei publice călărăşene, conducătorul auto, cică, ar fi convenit cu agentul de circulaţie şi medicul respectiv să-i fie înlocuită proba de sînge prelevată pentru stabilrea gradului de alcolemie cu o alta, care să demonstreze că nu a luat pic de alcool în gură.  Dar… În momentul în care şoferul le înmîna banii, cei doi au fost prinşi în flagrant, fiind reţinuţi preventiv pentru 72 de ore.
Inspectorul respectiv a mai fost bănuit, cu ceva timp în urmă, de luare de mită, dar atunci a fost scos basma curată. Iată că, se pare, a recidivat. Călărăşenii cred că şi de această dată se va termina cu bine pentru el, dar şi, posibil, pentru medic, căci ei ţin minte cum, anul trecut, un procuror călărăşean, împreună cu fiul său avocat, au fost prinşi în flagrant luînd mită, cazul fiind ulterior muşamalizat.
 CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *