Rețete culinare. Legume în sos de roşii

Irina CaducencoIngrediente:
1 vînătă, 1 dovlecel, 3 roşii, 400 gr caşcaval, 1 ceapă, 200 gr sos de roşii, 3 căţei usturoi, o lingură cu unt, o lingură cu pesmet, ulei, pătrunjel, sare.
Mod de preparare:
Tăiaţi vînăta, dovlecelul şi roşiile în felii potrivit de groase. Separat, tocaţi mărunt ceapa şi căliţi-o în ulei. Stingeţi cu sosul de roşii şi adăugaţi usturoiul zdrobit. Lăsaţi pe foc să dea în cîteva clocote. Ungeţi un vas termorezistent cu unt şi tapetaţi-l cu pesmet. Aşezaţi legumele în straturi şi printre ele puneţi felii de caşcaval. Ultimul strat trebuie să fie de caşcaval. Turnaţi sosul de roşii şi lăsaţi la cuptor, la foc moderat, aproximativ 40 de minute. Serviţi cu pătrunjel.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *