Horoscop săptămînal. 9 – 15 septembrie

horoscop 9 - 15 septembrie

horoscop 9 - 15 septembrieBerbec
Veţi avea chef de distracţie: veţi dori să ieşiţi mai mult, veţi fi glumeţi, veseli, entuziaşti, veţi fi amabili cu toată lumea. Şi acest comportament nu poate decît să atragă simpatia celor din jur.
Taur
Activităţile intelectuale sînt favorizate. Veţi fi mult mai înclinaţi spre studiu decît de obicei. Această evoluţie vă va atrage admiraţia celor din jur şi vă poate aduce beneficii serioase.
Gemeni
Sînteţi stăpîniţi de imbolduri romantice. Veţi simţi nevoia să vă confirmaţi faptul că încă mai sînteţi atrăgători. Aceste mici indiscreţii dau dovadă că aveţi nevoie de mai multă atenţie.
Rac
Vă simţiţi puţin cam plictisiţi, aveţi nevoie de provocare şi acţiune. Această săptămînă nu este favorabilă demarărilor de planuri şi proiecte, aşa că nu luaţi nici o decizie majoră.
Leu
Posesivi din fire, veţi găsi motive să vă manifestaţi acest defect. Este recomandat să vă stăpîniţi reproşurile şi observaţiile, pentru că perioada este una nesigură în relaţiile de cuplu.
Fecioara
Riscaţi să spuneţi cuvinte sau să faceţi gesturi jignitoare pentru cei apropiaţi, care poate nu au nevoie de astfel de atitudini agresive. Ar fi bine să vă reprimaţi pornirile acestea nesuferite.
Balanţa
Este o perioadă favorabilă demarării proiectelor pe termen lung. Ceea ce veţi începe acum, va ieşi bine, chiar dacă acest lucru se va observa peste mai mult timp. Aveţi multă energie.
Scorpion
Săptămîna se caracterizează prin activitate socială intensă. Aceasta poate avea legatură cu serviciul. Banii vor veni şi ei, sub forma unor cadouri, sau a unor datorii recuperate.
Săgetător
Intraţi într-o perioadă de nostalgie, mai ales pe plan amoros. Mai bine să vă concentraţi la serviciu, ca să nu profite alţii de şansele care vi se cuvin vouă. Veţi primi un cadou.
Capricorn
Vă bucuraţi de un val de energie care vă determină să luaţi decizii importante şi să vă faceţi planuri serioase. În general, nu vor exista impedimente obiective pentru planurile voastre.
Vărsător
Ttreceţi printr-o perioadă de tristeţe şi singurătate. Perioada este favorabilă activităţilor legate de casă: mutări, renovări, chiar achiziţionări sau vînzări de locuinţe.
Peşti
Veţi avea foarte multe de făcut şi veţi fi mereu în contratimp. În zilele care urmează veţi fi solicitaţi la maxim: demaraţi proiecte importante, purtaţi discuţii decisive.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *