De la nuntă, la morgă. Un bărbat din Ungheni a decedat, după ce s-a intoxicat într-un restaurant din Chişinău

decedat
Imagine: mediafax.ro

Un bărbat a murit după ce s-a intoxicat la o nuntă jucată în localul „Golden Nica” din sectorul Râşcani, al capitalei. În acelaşi local, recent, s-au intoxicat zeci de oameni, iar restauantul a fost închis.
Administraţia restaurantului a ignorat interdicţia autorităţilor şi a organizat alte nunţi.
Şeful secţiei Centrului de Sănătate Publică, Vasile Sohoţchi: 28 de persoane s-au intoxicat cu bucate pregătite la o nuntă.  19 persoane sunt internate, iar celelalte au refuzat spitalizarea. Cazurile sunt de gravitate medie şi uşoară. Bărbatul decedat în urma intoxicaţiei este originar din Ungheni. Pregătim documentele care vor fi prezentate procurorilor. Printre persoanele intoxicate este şi un minor de 17 ani. Celelalte persoane au vârste între 23 şi 39 de ani.
Şeful direcţiei Sănătate din cadrul Primăriei, Mihai Moldovanu: Este a doua intoxicaţie, sunt internaţi la spital, mulţi au refuzat spitalizarea. Posibil în această instituţie sunt bolnavi, iar angajaţii Centrului pentru Sănătate Publică nu face nimic ca să-i depisteze. Nu îmi este clar de ce colegii de la CNSP nu au intrat în forţă. Din informaţia pe care o avem, a fost o prescripţie de suspendare a actvităţii. Angajaţii Centrului nu fac verificări la timp. Dacă nu se descurcă cei de la CNSP, va interveni Direcţia municipală.
Sursa: publika.md
 


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *