A depăşit toate aşteptările

Imagine simbol: adrnord.md

Imagine simbol: adrnord.md
Imagine simbol: adrnord.md

Cel de al doilea iarmaroc regional agricol de toamnă, desfăşurat de către Direcţia Raională Agricultură Călăraşi, în parteneriat cu AO „Agroconsultant”, pe 25 august curent, la Bravicea, a depăşit toate aştepătrile, atît a organizatorilor, cît şi ale participanţilor.
Potrivit estimărilor efectuate de organizatori, la iarmaroc au venit circa 500 de agenţi economici  din majoritatea satelor călărăşene, dar şi din satele raioanelor vecine, Orhei, Teleneşti şi Străşeni. Pe lîngă sutele de producători agricoli, care au adus întregul sortiment de produse  agroalimentare de sezon: fructe, legume, struguri, au fost prezente şi zeci de persoane care au propus cumpărătorilor produse de panificaţie, cereale, păsări, animale domestice, iar unii au venit chiar cu  mobilă, covoare, electrocasnice şi alte mărfuri necesare vieţii de zi cu zi.
În condiţiile unei asemenea aglomerări de comercianţi şi producători agricoli, organizatorilor nu le-a fost deloc uşor să-i identifice pe cei mai buni dintre cei mai buni. Totuşi, au reuşit. Învingătorilor concursului pentru cea mai bună prezentare a produselor şi mărfurilor le-au fost   înmînate diplome şi cadouri din partea conducerii raionului Călăraşi şi AO „Agroconsultant”.
De notat atmosfera civilizată, în pofida concentrării mari de unităţi de transport şi o aglomerării umane excesive. Cei prezenţi la iarmaroc au fost foarte îngăduitori şi atenţi unul cu altul, voia bună şi înţelegerea făcînd casă bună cu forfota caracteristică pentru asemenea acţiuni.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *