Lucrări clandestine de reparaţie a unor străzi din Călăraşi

Imagine simbol: mesagerulhunedorean.ro

Imagine simbol: mesagerulhunedorean.ro
Imagine simbol: mesagerulhunedorean.ro

În ultimul timp, la Călăraşi se observă un fenomen absolut inedit. Ca prin minune, fără cunoştinţa autorităţilor orăşeneşti, pe unele străzi apar învelişuri asfaltice nou-nouţe.
“Noi nu ştim nici cu spatele”, a declarat pentru Expresul, cu toată responsabilitatea, viceprimarul Vladimir Susarenco. Dînsul a recunoscut că, absolut întîmplător, cei de la primărie au descoperit că o stradă lăturalnică, Nicolae Testemiţanu, a fost asfaltată integral, fără ca acest lucru să fie planificat de autorităţi şi fără a se şti cine a efectuat lucrările pe suprafaţa de 360 metri pătraţi.
La fel s-a întîmplat şi cu o porţiune de stradă, de circa 400 de metri, din vecinătatea unei benzinării, apoi – cu o porţiune de stradă  din vecinătatea unei case particulare în curs de construcţie.
“La semnalele unor locuitori, am venit la faţa locului chiar în timp ce se efectuau lucrările. Deşi am încercat să aflu cine stă în spatele acestora, nu am reuşit”, a spus Vladimir Susarenco, menţionînd, totodată, că nu l-ar prea deranja acest fapt, dacă lucrările respective nu s-ar efectua în preajma locurilor de trai ale unor demnitari sus-puşi din raion sau ale unor oameni de afaceri prosperi. Viceprimarul presupune că ei ar influenţa executarea reparaţiilor cu pricina. Şi asta, în timp ce alte străzi, cu adevărat de interes public, au nevoie stringentă de reparaţii, mai ales după ploile care le-au adus într-o stare dezastruoasă.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *