Felicitarea primarului de Ungheni, Alexandru Ambros, cu ocazia Zilelor orașului Ungheni

ziua orasului Ungheni

ziua orasului Ungheni
Stimați ungheneni,
Tradițional, la sfîrșit de august orașul nostru îmbracă straie de sărbătoare, marcînd zilele orașului Ungheni.
Zilele orașului Ungheni reprezintă un moment de o importanță aparte în viața comunității noastre – un moment de bucurie colectivă, un moment sărbătoresc de bilanț, dar și ocazia de a ne asuma noi angajamente, prin care casa noastră comună – Ungheniul, să devină mai frumos, mai modern și mai respectat de cei care îl locuiesc ori îl vizitează.
Cu  ocazia aniversării a 551 ani de la prima atestare documentară a oraşului Ungheni precum şi cu prilejul Hramului oraşului sărbătorit pe 28 august de ziua “Adormirii Maicii Domnului”, permiteţi-mi să vă aduc cele mai calde urări de sănătate, fericire, bucurii şi împliniri alături de cei dragi. Fie ca în casele fiecăruia să domine pacea, înţelegerea, compasiunea, bunăstarea şi prosperitatea.
În calitatea mea de primar, vreau să aduc sincere mulțumiri și să-mi exprim întreaga gratitudine tuturor Dumneavoastră pentru susţinerea și solidaritatea de care dați dovadă, pentru implicarea şi participarea la dezvoltarea oraşului. Dumneavoastră ne motivaţi, noi ne punem în slujba localităţii prin capacităţile fizice, intelectuale şi administrative pentru a continua proiectele pe care le avem pentru localitatea noastră.
Sunt convins că mereu putem conta unii pe alții, cum am făcut-o și pînă acum, și că împreună vom avea mereu un cuvînt de spus atunci cînd binele orașului Ungheni va depinde de acțiunea noastră comună.
LA MULȚI ANI, UNGHENI!
LA MULȚI ANI, UNGHENENI!
 
Cu respect,
Alexandru AMBROS
Primarul orașului Ungheni


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *