Dat dispărut şi în căutare

Imagine simbol: localitati.casata.md

Imagine simbol: localitati.casata.md
Imagine simbol: localitati.casata.md

Vasile Suslin, în vîrstă de 34 de ani, originar din satul Tochile, comuna Sipoteni, Călăraşi, nu a mai dat pe acasă de mai bine de două luni.
Cei apropriaţi l-au văzut ultima dată pe 24 mai curent. A ieşit din casă şi a plecat într-o direcţie necunoscută. Nimeni, pînă azi, nu ştie ce s-a întîmplat cu el şi unde este.
Inspectoratul Raional de Poliţie Călăraşi a emis o dispoziţie-orientare, prin care bărbatul este declarat persoană dispărută fără veste şi în căutare. Documentul respectiv conţine şi unii indici, care ar putea ajuta la identificarea celui dispărut.
În ziua cu pricina, era îmbrăcat într-un maiou de culoare albă cu inscripţia PUMA, în şorturi de culoare albastră, iar în picioare purta adidaşi de culoare albă. Are o înălţime de 176 cm, ochi căprui, iar din anul 2004 suferă de anomalii psihice.
Inspectoratul de Poliţie al raionului Călăraşi roagă cetăţenii care ştiu ceva despre locul aflării acestui cetăţean sau alte date relevante, să telefoneze la:  024422880, 024421597 sau 024421918.
CĂLĂRAŞI | Tudor Josanu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *