Adresarea primarului de Ungheni, Alexandru Ambros, cu ocazia Zilei Independenţei Republicii Moldova și a Sărbătorii „Limba noastră”

Adresare Alexandru Ambros

Adresare Alexandru AmbrosStimaţi concetăţeni,
Cu prilejul Zilei Independenţei Republicii Moldova și a Sărbătorii ”Limba noastră” am plăcutul prilej şi deosebita onoare de a Vă adresa cele mai sincere şi cordiale felicitări. Aceste 2 sărbătorii au o semnificație deosebită, fiind sărbătorile, care inspiră în sufletele cetățenilor speranţele schimbării în bine a Republicii Moldova.
Orice domeniu al vieţii cotidiene necesită aportul fiecăruia dintre noi, pentru ca rezultatele obţinute să ne aducă sincera mulţumire sufletească. Fiecare dintre noi în mod individual, precum şi prin efortul întregului popor contribuim la consolidarea şi dezvoltarea statalitatea Republicii Moldova, la păstrarea culturii, obiceiurilor și tradițiilor, la ridicarea nivelul de trai al cetăţenilor și la viitorul Moldovei.
Dragi concetăţeni,
Cu ocazia Zilei Independenței Republicii Moldovei și Sărbătorii ”Limba noastră”, Vă urez succese în activitatea zilnică, iar patriotismul şi dragostea faţă de această ţară și limbă să Vă însoţească pretutindeni.
Vă doresc multă sănătate şi prosperitate, pace şi cer senin, bucurii şi fericire.
La mulţi ani, Republica Moldova!
Cu respect, Alexandru AMBROS
Primarul or. Ungheni


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *