Horoscop săptămînal. 22 – 28 iulie

Horoscop 22 - 28 iulie

Horoscop 22 - 28 iulieBerbec
Urmează zile foarte bune, mai ales în plan social. Financiar, apar noi ocazii de a cîştiga bani în plus, dar proiectele pe termen lung încă nu se stabilizează.
Taur
Veţi avea un singur punct de interes, asupra căruia vă veţi concentra toată energia: banii. Totul rămîne în plan secund, chiar şi dragostea.
Gemeni
Săptămîna va fi dedicată călătoriilor. Profesional, vor exista nişte dispute cu colegii şi acest lucru vă vor pune într-o lumină proastă în faţa şefilor.
Rac
Veţi demonstra, în sfîrşit, că sînteţi în stare să faceţi ceva fără să vă răzgîndiţi. N-ar fi rău să aveţi ceva mai multă grijă de sănătate.
Leu
Faceţi ce faceţi şi tot la bani ajungeţi. Cu gîndul. În dragoste totul este cum nu se poate mai bine. Profesional, simţiţi că puteţi mai mult şi căutaţi o schimbare.
Fecioara
Veţi începe săptămîna cu schimbări de planuri. Veţi renunţa la un proiect în privinţa cărora ezitaţi şi veţi lua noi decizii, atît în plan sentimental, cît şi financiar.
Balanţa
Începeţi săptămîna cu dreptul, remarcîndu-vă la serviciu într-o situaţie de criză. Veşti bune la capitolul financiar. Ceva mai prost staţi cu dragostea.
Scorpion
O perioadă cam tensionată. Nişte bîrfe vă vor afecta imaginea şi vor izbucni unele conflicte cu prietenii. E bine să vă apăraţi punctul de vedere.
Săgetător
Veţi avea o săptămînă foarte încărcată pe plan social, dar acest lucru nu vă mulţumeşte. Nici cu banii nu veţi sta foarte bine.
Capricorn
Profesional, totul este bine pus la punct. Nu se întrevăd schimbări spectaculoase, în schimb creşte siguranţa la serviciu.
Vărsător
Veţi avea o săptămînă calmă, punctată de cîteva momente plăcute. Partea financiară nu va fi chiar atît de mulţumitoare.
Peşti
Săptămîna începe cu un mic conflict profesional care vă va indispune . Şi în ceea ce priveşte finanţele, urmează o săptămînă cam sărăcuţă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *