Horoscop săptămînal. 15 – 21 iulie

horoscop 15 - 21 iulie

horoscop 15 - 21 iulieBerbec
Un început de săptămînă promiţător, cu noi provocări în domeniul carierei, care stagna de ceva vreme. Toate planurile şi proiectele vor fi finalizate în timp util.
Taur
O săptămînă mai bună decît cea precedentă. Nu veţi întîmpina dificultăţi deosebite în rezolvarea problemelor financiare.
Gemeni
Tot ce v-aţi propus aţi reuşit, iar săptămîna care urmează va fi o încununare a efortului depus. Financiar este o perioadă propice investiţiilor.
Rac
Se preconizează o săptămînă plină de evenimente pozitive, mai ales în plan sentimental. O atenţie deosebită ar trebui să o acordaţi familiei.
Leu
Aveţi nevoie în această săptămînă mai mult decît oricînd de recunoaşterea şi aprecierea celor din jur, deoarece acum sînteţi foarte predispuşi la depresii.
Fecioara
În această săptămînă vă puteţi aştepta la mari probleme la serviciu. Nu trebuie sub nici o formă să lăsaţi problemele personale să vă afecteze munca.
Balanţa
În săptămîna care urmează, orice poate fi cuvîntul de ordine, mai puţin echilibru. Financiar staţi foarte bine, tocmai de aceea vă puteţi permite o vacanţă.
Scorpion
Este o săptămînă favorabilă dezvoltării unor relaţii de parteneriat cu persoane din afara ţării. Mai puţin bine este aspectat domeniul financiar.
Săgetător
În urma multiplelor atenţionări din partea superiorilor, în sfîrşit vă daţi silinţa în această săptămînă să vă faceţi datoria aşa cum trebuie, cu simţ de răspundere şi maturitate.
Capricorn
Aveţi mult de lucru în acestă perioadă. Important este că partenerul de viaţă vă înţelege şi vă ajută să vă relaxaţi în weekend.
Vărsător
La serviciu vă veţi simţi probabil copleşiţi de numeroasele sarcini ce vă sînt atribuite, dar le veţi finaliza pe toate cu brio.
Peşti
Se prevede un început de săptămînă destul de relaxat din punct de vedere professional. În dragoste e posibil să apară ceva discuţii legate de planul financiar.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *