Scriitori şi cărţi pentru copii

Imagine: forum.md
Imagine: forum.md
Imagine: forum.md

Ziua internaţională a copiilor a fost şi un bun prilej de a organiza la Ungheni un salon de carte. Zeci de copii au venit la Biblioteca publică „Dimitrie Cantemir”, pentru a achiziţiona cărţi, dar şi pentru a se întîlni cu scriitorii. De data aceasta, au venit Arcadie Suceveanu şi Ada Zaporojan.
Chiar dacă cei doi au mai fost în ospeţie la Ungheni, totuşi copiii au făcut coadă pentru a se fotografia alături de ei. În plus, le-au cîntat, le-au dansat şi le-au recitat poezii. La rîndul său, Arcadie Suceveanu le-a citit celor prezenţi din versurile sale, iar Ada Zaporojan le-a interpretat cele mai frumoase cîntece ale ei.
Potrivit Adrianei Pînzari, şefă serviciu la Biblioteca publică pentru copii „Dimitrie Cantemir”, cărţile acestor doi scriitori sînt în permanentă căutare şi foarte solicitate de către copii. Din acest motiv, conducerea bibliotecii a decis să achiziţioneze şi cîteva cărţi semnate de ei, astfel ca micii cititori să nu le simtă lipsa atunci cînd vor avea nevoie de ele. „Niciodată nu strică să ai şi ceva rezerve”, a punctat bibliotecara.
Salonul de carte dedicat copiilor a fost organizat la biblioteca din Ungheni a treia oară consecutiv.
UNGHENI | Natalia Junghietu


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *