Horoscop săptămînal. 17 – 23 iunie

Berbec
Un gest urît venit din partea unei persoane apropiate vă va strica buna dispoziţie. Dar se vor găsi persoane care să vă consoleze.
Taur
Starea uşor melancolică în care vă aflaţi vă sporeşte farmecul şi vă dă o aură de mister. Veţi avea parte de mult stres pe plan profesional.
Gemeni
Tindeţi să neglijaţi unele probleme de sănătate, care vă dau mici semnale de alarmă de ceva vreme. Veşti bune pe plan profesional.
Rac
Vă pregătiţi intens pentru nişte evenimente din viitorul apropiat. Eforturile vor da roade şi simţiţi acest lucru. Nu vă abateţi de la cele propuse.
Leu
Veţi fi deosebit de visători, veţi face tot felul de planuri. Dar trebuie să munciţi mai mult, pentru că riscaţi să aveţi rezultate proaste pe plan profesional.
Fecioara
O săptămînă a aşteptărilor neîmplinite, legate în primul rînd de planul sentimental. Această suspendare vă va genera o stare de nervozitate.
Balanţa
O săptămînă destul de plină: sînteţi activi la serviciu, mergeţi la cumpărături, vă faceţi calcule şi vă planificaţi tot felul de distracţii în week-end.
Scorpion
Veţi fi un pic lipsiţi de energie, mai puţin organizaţi şi cu mai puţin chef de muncă. Nu e o perioadă propice tranzacţiilor financiare.
Săgetător
Săptămîna va fi dedicată planului sentimental. Starea financiară va fi destul de echilibrată şi nici cu munca nu vă veţi stresa prea mult.
Capricorn
Ar fi timpul să vă dovediţi un pic mai flexibili şi să introduceţi elemente noi în viaţă. Acestea pot fi legate de profesie sau de locuinţă.
Vărsător
Acum e momentul să analizaţi foarte serios dacă sînteţi sau nu mulţumiţi de unele lucruri, adică să luaţi nişte hotărîri importante.
Peşti
Săptămîna nu străluceşte la capitolul surprizelor, dar asta nu înseamnă că nu va fi mulţumitoare. În principal, muncă, muncă şi iar muncă.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *