VIDEO | Polițiștii din Ungheni mai aproape de fotbal

Captură: Euronova TV

Captură: Euronova TV
Captură: Euronova TV

Stadionul de mini-fotbal din Ungheni, care acum unan de zile a fost demolat din prejma Colegiului de medicină este acum funcțional, doar că a fost reamplasat lingă Comisariatul de Poliție orășănesc. Autoritățile motivează reamplasarea stadionului spunînd că astfel acesta va fi protejat mai bine, mai mult ca atît, stadionul va deveni unul multufncțional.
Conducerea orașului și raionului Ungheni spun că vor practica și ei cu mare plăcere acest stadiona, însă cu altă ocazie, iar în scurt timp va rma și reconstrucția stadionului mare, un proiect susținut și de Federația Moldoveneaască de Fotbal.
Odată cu inaugurarea stadionului a fost organizat și un turneu de mini-fotbal în memoria colaboratorilor de poliție din localitate căzuți la datorie, eveniment la care a participat și viceministrul afacerilor interne Ion Bodrug. Potrivit oficialului, construcția unui stadion spotiv care va fi practicat inclusiv și de lucrătorii de poliție, este un exemplu ce trebuie de luat și de alte raioane.
Pentru reamplasarea și reamenajarea stadionului de mini-fotbal au fost alocați 120 mii lei, bani alocați de Consiliul Raional și Primăria Ungheni.

Sursa: Euronova  TV


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *