Horoscop săptămînal. 27 mai – 2 iunie

horoscop 27 mai - 2 iunie

horoscop 27 mai - 2 iunieBerbec
Veţi fi hipersensibili şi veţi suferi un pic de mania persecuţiei. Puteţi să staţi liniştiţi, nu toată lumea trăieşte doar pentru a vă face rău.
Taur
Trebuie să fiţi mai realişti, pentru că veţi fi înclinaţi să vă construiţi tot felul de castele de nisip şi să aveţi aşteptări absurde de la cei din jur.
Gemeni
Veţi străluci de energie şi voie bună şi, dacă vă canalizaţi acest aflux de forţă aşa cum trebuie, vă puteţi bucura de succese pe toate planurile.
Rac
Se anunţă o perioadă de refacere şi de clarificare a unor probleme mai vechi. Acum e timpul să discutaţi despre toate necazurile care vă apasă.
Leu
E o perioadă în care trebuie să evitaţi orice schimbări majore în stilul dumneavoastră de viaţă. Dacă ceva nu arde, atunci poate fi amînat.
Fecioara
Săptămîna va fi una dedicată în special vieţii personale. Deşi nu vă veţi eschiva de la îndatoririle de serviciu, cariera va rămîne totuşi în plan secund.
Balanţa
N-ar fi rău să încercaţi să fiţi cît mai conciliante şi mai diplomate, pentru că orice conflict pe care îl veţi avea se va termina în dezavantajul vostru.
Scorpion
Săptămîna nu va fi deloc una rea, dacă sînteţi atenţi la cîteva lucruri. Trebuie să aveţi grijă la tot ceea ce spuneţi, căci s-ar putea să fiţi înţeleşi greşit.
Săgetător
Veţi avea o săptămînă foarte plină pe plan personal. Vă veţi concentra, în principal, asupra dragostei şi veţi avea foarte mult succes la acest capitol.
Capricorn
Veţi avea o săptămînă excelentă, pentru că toate domeniile importante vor fi foarte bine aspectate acum.
Vărsător
Veţi avea o săptămînă medie spre bună, cu puţin efort. Profesional, veţi primi o ofertă care vă va reda siguranţa pe calităţile personale.
Peşti
Este o perioadă propice schimbărilor. Aveţi noroc de familie si prieteni, care vă vor fi alături pentru a vă da cele mai bune sfaturi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *