Rețete culinare. Salată de ton

Irina CaducencoIngrediente:
O conservă ton în ulei, 200 gr varză de pechin (chinezească), jumătate de ceapă roşie, un castravete, un grapefruit, 2 linguri miere, 3 linguri sos de soia, o linguriţă muştar granulat, ulei.
Mod de preparare:
Varza se rupe în bucăţi mici şi se amestecă împreună cu tonul.  Grapefruitul se curăţă de coajă, se înlătură pelicula albă şi se taie felii. Castravetele se taie semiinele, ceapa se taie pai. Se amestecă toate într-un bol. Aparte se pregăteşte sosul din miere, sos de soia, muştar, ulei. Se agită bine, după care se stropeşte salata.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *