Pentru persoanele care au cîteva kilograme în plus

Imagine simbol: ziare.com

Imagine simbol: ziare.com
Imagine simbol: ziare.com

Cum se apropie primăvara, revine aceeaşi problemă pentru multe femei – să slăbească. Iată o soluţie care vă va ajuta să vă simţiţi bine aşa cum sînteţi. Deci, sirenă sau balenă? Explicaţia e simplă. O doamnă, care are cîteva kilograme în plus, a răspuns următoarele:
Balenele sînt mereu înconjurate de prieteni (delfini, lei de mare, oamenii curioşi). Ele au o viaţă sexuală activă, rămîn gravide şi au balenuţe micuţe drăgălaşe, pe care le alăptează. Se distrează de minune, umplîndu-şi burta cu creveţi. Se joacă şi înoată, cutreiră mările, cunoscînd astfel, locuri minunate. Sînt impresionante şi, practic, nu au nici un duşman care să le vîneze, în afară de om. Ele sînt iubite, apărate şi admirate.
Sirenele… Sirenele nu există. Şi dacă ar exista, ar sta la coadă la cabinetele de psihoterapie, deoarece ele ar avea o problemă serioasă de personalitate: “femeie sau peşte?”. Nu au viaţă sexuală, pentru că-i omoară pe bărbaţii care se apropie de ele. Deci, din această cauză, nu au copii. E adevărat, ele sînt frumoase, dar sînt singure şi triste.
Deci, ce e mai bine să fii: sirenă sau balenă?
În timp ce mass-media ne bagă în cap ideea că doar femeile slabe sînt frumoase, eu prefer să mă delectez cu o îngheţată împreună cu copii mei, cu o cină bună cu un barbat care mă face să vibrez sau cu o cafea şi prajiturele împreună cu prietenele mele. Cu timpul, cîştigăm în greutate, pentru că acumulăm multe cunoştinţe şi informaţii. Cînd nu mai au loc în cap, acestea sînt distribuite în restul corpului. Deci, nu sîntem grase, sîntem teribil de culte. De astăzi, cînd o să mă uit în oglindă, o să mă gîndesc : “Dumnezeule, ce inteligentă sînt…”.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *