Horoscop săptămînal. 29 aprilie – 5 mai

horoscop 29aprilie- 5mai

horoscop 29aprilie- 5maiBerbec
Intraţi într-o perioadă marcată de senzualitate. Banii vin, nu mulţi, dar siguri, iar în privinţa carierei încă nu e momentul pentru mişcări decisive.
Taur
Veţi regreta o decizie pripită în dragoste. Profesional, vi se oferă ocazia de a vă remarca fără a face prea multe eforturi.
Gemeni
Munciţi în continuare pe rupte, dar nu degeaba. Emoţiile legate de profesie nu trebuie să vă descurajeze, pentru că lucrurile se vor îndrepta curînd.
Rac
Sănătatea o să vă aducă mici necazuri. Profesional, numai de bine: veţi reuşi să fiţi foarte convingători şi să obţineţi nişte favoruri importante din partea superiorilor.
Leu
Perioada e foarte bună pentru a începe o legatură stabilă, sau pentru a consolida una deja existentă. Trebuie însă să lăsaţi orgoliile la o parte şi să cedaţi mai mult.
Fecioara
Aveţi înainte o săptămînă excepţională. Veţi avea ocazia să vă bucuraţi de reuşita cuiva drag şi veţi primi nişte veşti foarte bune legate de profesie.
Balanţa
Veţi avea nişte discuţii serioase în care va fi nevoie să vă apăraţi punctul de vedere, aşa că ar fi bine să vă pregătiţi din timp argumentele.
Scorpion
Cei care nu stau bine cu banii probabil nu caută acolo unde trebuie. Ocazii vor fi, dar e nevoie de prezenţă de spirit. În dragoste, veţi avea unele îndoieli.
Săgetător
Va fi o săptămînă dedicată flirtului. Sînteţi foarte expuşi riscului de a pierde bani, sau de a fi înşelati într-o tranzacţie.
Capricorn
Profesional, veţi avea cîteva probleme provocate de cineva care vrea să vă pună beţe-n roate. Veţi avea cîteva discuţii neplăcute legate de bani.
Vărsător
În profesie, e un moment bun să începeţi proiecte de amploare. Veţi face rost de bani în urma unui împrumut avantajos, dar trebuie să fiţi atenţi la ritmul cheltuielilor.
Peşti
Este o perioadă excelentă din punct de vedere profesional. Profitaţi acum, pentru că nu va dura la nesfîrşit.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *