Horoscop săptămînal. 1 – 7 aprilie

horoscop 1 - 7 aprilie

horoscop 1 - 7 aprilieBerbec
Veţi simţi că nu puteţi sta locului: aţi pleca oriunde, numai să nu staţi în casă. Încercaţi să folosiţi acest exces de energie şi pentru lucruri serioase.
Taur
Din păcate, calculele pe care vi le faceţi în aceste zile au foarte puţine şanse să iasă aşa cum vă doriţi, mai ales sub aspect sentimental.
Gemeni
Puteţi să cîştigaţi mulţi bani în această perioadă şi toate energiile se vor canaliza anume în direcţia respectivă.
Rac
Aveţi posibilitatea să vă depăşiţi limitele: veţi întîlni oameni deosebiţi şi interesanţi, de a căror companie ar fi indicat să profitaţi din plin.
Leu
Veţi fi prinşi cu multe afaceri de familie. La serviciu există riscul unei greşeli majore, bazate pe o neatenţie sau pe ignorarea unei informaţii.
Fecioara
Vă aşteaptă bucurii mărunte. Acestea vă vor reda buna dispoziţie şi vă vor transforma într-o companie agreabilă pentru cei din jur.
Balanţa
Veţi avea parte de emoţii puternice. O persoană apropiată se va bucura împreuna cu voi sau vă va consola în caz de eşec.
Scorpion
E o perioadă extrem de favorabilă schimbărilor. Nu trebuie să mai amînaţi nimic, veţi găsi timp şi energie să le faceţi pe toate.
Săgetător
Se pare că viaţa socială va fi interesantă. E posibil să primiţi nişte veşti bune de la o persoană pe care nu aţi mai vazut-o de mult.
Capricorn
Cariera este foarte bine aspectată. Relaţiile personale trec printr-o perioadă mai puţin bună, mai ales în ceea ce priveşte dragostea.
Vărsător
Aproape totul se învîrte în jurul banilor. Cîştiguri mari nu se întrevăd acum, dar asta nu înseamnă că eforturile nu vor da roade.
Peşti
Această săptămînă va fi dedicată aspectelor sentimentale ale existenţei: relaţia de cuplu, familia, prietenii apropiaţi.


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *