VIDEO | "Ora Pămîntului" la Ungheni 2013

Captură: Euronova TV

Captură: Euronova TV
Captură: Euronova TV

Zeci de mii de orașe din întreaga lume pe 23 martie, între orele 20.30 și 21.30 au rămas în întuneric, în cadrul unei acțiuni numite ”Ora Pămîntului”. Intenția organizatorilor evenimentului este de a demonstra că fiecare peroană de pe planetă poate acționa împotriva poluării și a schimbărilor climatice. Printre orașele susținătoare se numără și locuitorii orașului Ungheni.
În acest an unghenenii au fost mai receptivi la acestă acțiune și au participat și ei la stingerea luminii timp de o oră.
Primăria și Consiliul orașului Ungheni au marcat Ziua ”Ora Pămîntului” într-o serie de activități dedicate publicului ce s-a  desfășurat chiar în incinta Primăriei Ungheni.
Campania ”Ora Pămîntului” își propune să tragă un semnal de alarmă asupra problemelor mediului, în special încălzirii globale, de aceea locuitorii orașului Ungheni susțin această idee și consideră că astfel de acțiuni sunt binevenite pentru noi.
În urma sondajelor făcute pe internet în ultimii 3 ani, numărul participanților șa campania ”Ora Pămîntului” au crescut consecutiv.

Sursa: Euronova TV


📍Abonează-te la canalul nostru de Telegram și urmarește pagina noastră de YouTube și de Facebook 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *